Leave Your Message
 Le 135th Canton Fair |  Seleseina le poloaiga toe foi i le manumalo!

Tala Fou a le Kamupani

Le 135th Canton Fair | Seleseina le poloaiga toe foi i le manumalo!

2024-04-29

O le 135th Canton Fair, lea na faia mo le lima aso, na oʻo mai i se faʻaiʻuga manuia, ma na toe foʻi atu i Tianjin le aufaipisinisi a le FIVE STEEL. Tatou toe faamanatu faatasi taimi matagofie i le faaaliga.


Taimi Fa'aaliga


I le taimi o le faʻaaliga, FIVE STEEL sa fiafia i ai le toʻatele o tagata fai pisinisi mai fafo. Na fa'aalia e le matou 'au fa'atau le fa'atekonolosi fa'apitoa ma foliga o la matoufaitotoa ma faamalama,puipui puipui,puipui faamalama,fa'alava tioata ma isi oloa i luga o le upega tafaʻilagi, faʻatagaina tagata faʻatau e maua se malamalama sili atu ma loloto oa tatou oloa. oloa, ma fofo faʻapitoa e faʻavae i luga o manaʻoga faʻapitoa na tuʻuina atu e tagata faʻatau i luga ole laiga, lea na talia lelei e le tele o tagata faʻatau!


fieve uamea puipui puipui canton fair.jpg


Fa'aaliga Ausia


I lenei fa'aaliga, na matou maua ai le aofa'i o 318 vaega o tagata fa'atau ma sainia se fa'atonuga fa'atau atu mo faitoto'a ma fa'amalama e tusa ma le US$2 miliona. E le gata i lea o le poloaiga e tasi ua sainia i luga ole laiga, e silia ma le 20 poloaiga autu e tatau ona toe feutagai.


puipui puipui paipa uamea.jpg