Leave Your Message
01020304
29601

ЗОШТО ПЕТ ЧЕЛИК

Five Steel, ние сме посветени на создавање прилагодени завеси, врати и прозорци, балустради и за станбени и за комерцијални апликации. Five Steel, исто така, развива нови системи засновани на потребите на пазарот и клиентите, со цел да се задоволат потребите за изглед, перформанси и квалитет.

Гледај Повеќе 6530fc21ew
0610v
2006 година
Основана во
03 точки
100
+
Земјите соработуваа
04q29
100000
+
Фабричка област (㎡)
05 gz3
75000000
+
годишно производство (УСД)

производи

Прилагоден сервисен процес

07 г3 07ино

ИСТРАЖУВАЊЕ

13 јлу ДИЗАЈН И ЦИТАТ

ДИЗАЈН И ЦИТАТ

08 mqz 08210

АВАНСНО ПЛАЌАЊЕ

09ока 09isp

ПОТВРДИ ГИ ЦРТЕЖИТЕ

ФАБРИКАЦИЈА cn6 ФАБРИКАЦИЈА 57гр

ФАБРИКАЦИЈА

10 фув 10 w7m

ИНСПЕКЦИЈА

ПАКЕТhj7 PACKAGElco

ПАКЕТ

115 во 11 нвр

БИЛАНС ПЛАЌАЊЕ

12 pgp 122v4

ИСПОРАКА

13 јлу 1331o

УСЛУГИ НА КЛИЕНТИТЕ

ПРОЕКТИ

Прегледи на клиенти

01020304

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Get A Free Quote

Get in touch with the team at Five Steel today to schedule your no-obligation consultation for all of your curtain wall system needs. Contact us to learn more or to Request a Free Estimate.