UL797 conduit listrik

UL797 conduit listrik

Pondok Description:

Product Name: UL797 ANSI C80.3 electrical conduit   Material Grade  Q195,Q235   Surface Finished  Pre galvanized or hot dipped galvanized   Standard  UL797  ANSI  C80.3   Length  3.05M or customized length     STANDARD EMT CONDUIT Standard Nominal Size  Outside Diameter Wall Thickness Length UL 797 ANSI C 80.3  inch inch mm mm feet mm 1/2″ 0.706 17.93 1.07 10 3050 3/4″ 0.922 23.42 1.24 10 3050 1″ 1.163 29.54 1.45 10 3050 1-1/4″ 1.510 38.35 1.65 10 3050 1-1/2″ ...


  • Asal: Cina
  • Pengiriman barang: 20ft, 40ft, bejana bulk
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T, rugbi barat
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngaran Produk: UL797 ANSI C80.3 conduit listrik
      bahan kelas  Q195, Q235
      Tamansari réngsé  Pra galvanized atanapi panas dipped galvanized
      standar  UL797 ANSI C80.3
      panjang  3.05M atawa panjang ngaropéa

     

     

    Baku EMT conduit

    standar nominal Ukuran  luar diaméterna témbok ketebalan panjang
    UL 797 ANSI C 80,3  inci inci mm mm suku mm
    1/2 " 0,706 17,93 1,07 10 3050
    3/4 " 0,922 23,42 1,24 10 3050
    1 " 1,163 29,54 1,45 10 3050
    1-1 / 4 " 1,510 38,35 1,65 10 3050
    1-1 / 2 " 1,740 44,20 1,65 10 3050
    2 " 2,197 55,80 1,65 10 3050
    2-1 / 2 " 2,875 73,03 1,83 10 3050
    3 " 3,500 88,90 1,83 10 3050
    3-1 / 2 " 4,000 101,60 2,11 10 3050
    4 " 4,500 114,30 2,11 10 3050
    Bahan: Q195 & Q235
    Kelas: kelas 3 & kelas 4

    Ékonomi EMT conduit

    standar nominal Ukuran  luar diaméterna Ketebalan témbok thinner panjang
    UL 797 ANSI C 80,3  inci inci mm mm suku mm
    1/2 " 0,706 17,93 0,85 10 3050
    3/4 " 0,922 23,42 1,00 10 3050
    1 " 1,163 29,54 1,10 10 3050
    1-1 / 4 " 1,510 38,35 1,30 10 3050
    1-1 / 2 " 1,740 44,20 1,30 10 3050
    2 " 2,197 55,80 1,40 10 3050
    Bahan: Q195 & Q235
    Kelas: kelas 3
     Tolerances lumaku:
    Panjangna: 10Ft (3.05m) ± ¼ "(± 6.35mm).
    Luar diaméterna: ½ "-2" ± 0,005 "(± 0.13mm); 2½ "± 0,010" (± 0.25mm); 3 "± 0,015" (± 0.38mm);
    3½ "-4" ± 0,020 "(± 0.51mm)

     

     

    Kauntungan kalapa kami:

    1, Produk Aman.

        conduit kami téh aman, gampang pikeun masang, kalawan rentang produksi lega, sarta geus shielding kinerja,

    anti jamming kinerja, pencegahan seuneu tur loba prestasi alus lianna. Hal ieu nu pikaresep

    kawat narik bahan wangunan modern.

    2, Good Raw Material.

        conduit urang diolah ku kualitas luhur panas dipped galvanized coil, kalayan ketebalan lapisan séng langkung

    ti 120G / m², anu manjang kahirupan conduit nu. palapis séng anu well-disebarkeun, alus rengse

    kalayan permukaan mulus, tanpa bintik hideung gelembung, sarta boga daya tahan korosi kuat. Ieu

    cocog pikeun kawat ngajaga pamasangan cahaya tur mesin alat-alat dina baseuh, corrosive

    lingkungan kasar. produk-kualitas luhur bisa ngaropéa nurutkeun customer urang

    syarat.

    3, Good Weld Line.

         garis Weld téh lancar, sarta jangkungna garis weld jero henteu ngaleuwihan 0,3 mm, anu tetep teh

    conduit cocog pikeun kawat narik tur euweuh ruksakna kawat.

    4, Bersih Ahir tina conduit.

         Nepi ka tungtun taun conduit urang geus neukteuk off squarely na cleaned tanpa burrs na edges seukeut, nu

    moal ngaruksak kawat.

    5, Sampurna Inspection Prosés.

         parusahaan urang ngabogaan prosés pamariksaan produk sampurna pikeun mastikeun yén produk urang nawiskeun anjeun mumpuni.

    6, tahan rupa-rupa tés.

         produk urang boga prestasi sampurna dina test threading, nguji lapisan séng, stamping tés, bending

    tés jeung tés fisik jeung kimia lianna.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    kontak Us

    • Lima baja (Tianjin) Tech Co., Ltd.
    • Telepon: 0086 22 5938 5986
    • Surélék: enquiry@fivesteeltech.com
    • Fax: 0086 22 5938 5987
    • Whatsapp: 008618202256900

    panganyarna News

    • Greenhouse structural components

      Greenhouse structural components

      In the modern times, greenhouses are playing a significant role both in the commercial agriculture farming and the residential greenhouse garden. In most cases, a greenhouse is a structure made by assembling different...

    • How to maintain the curtain wall system in your building?

      How to maintain the curtain wall system i...

      For a long time, curtain wall has become an enduring staple of modern building design since its introduction almost 100 years ago. And its popularity continues today in the 21st century. In practical applications, cur...

    • What is a passive solar greenhouse

      In general, all greenhouses collect solar energy in applications. You might think that a greenhouse should capture the maximum amount of solar energy and should be oriented to straight south. Not so. Believe it or not...

    • The external uncertainty continued as Chi...

      In the first eight months of this year, China’s steel industry showed a good performance under the background that China’s economy is stable and improving, but the external uncertainties have brought some ...

    • The development and application results o...

      In recent years, the iron and steel research institute in combination with the national economic construction and national major project of high performance of structural steel pipe have achieved a series of achieveme...