profil Lima baja

Lima baja (Tianjin) tech CO., LTD ieu lokasina di Daqiuzhuang, Tianjin, nu dasar produksi pipe dilas pangbadagna dina taun world.After gawé teuas, kami geus ngawangun hiji pola investasi diversified pembangunan, tur luyu jeung sarat tina industrialisasi anyar, kami geus dibikeun muter pinuh kana kaunggulan sorangan pikeun ngahontal skala, struktur, kualitas sarta efisiensi promotion sakabéh.

Kami geus dijieun investasi pikeun sababaraha pabrik pipe baja tur factory.We rumah kaca tatanén anu husus di jual pipe baja galvanized, pipa baja panas digulung, greenhoues tur jadi on.After sababaraha taun ngembangkeun, kami geus bulid hiji istilah panjang

migawé bareng kalayan konsumén ti leuwih ti 70 nagara di dunya, kawas Kanada, Australia, Singapura, Thailand, Korea, Vietnam, Mexico, Chili, Peru, Selandia Anyar, jeung saterusna. Kaluaran taunan nyaéta 0,70 juta ton.

Urang nyadiakeun layanan hiji-eureun dagang, diantarana: desain, petik, pamariksaan, packing, pangiriman jeung instalasi kituna pikeun minuhan kabutuhan konsumén urang.

Urang kudu loba pangalaman alus teuing staffs.Our tim téknis ngagabungkeun téhnologi canggih nyadiakeun draf desain na proyék efisien solutions.And staffs jualan internasional urang bisa ngajawab patanyaan anjeun jeung konsumén knowledge.Our profésional bakal salawasna diperlakukeun kalayan hormat sakumaha urang minuhan unggal facet of Anjeun pangabutuh individu.

parusahaan urang salawasna insists on survival ku kualitas sarta geus terus dijieun inovasi dina manajemen jeung téknologi, sarta kami geus ngadegkeun hiji manajemen ilmiah sora na jaminan kualitas system.And Tujuan kami anu nyieun éta pangalusna visualisasi Corporation keur nasabah kalawan "Harga Best, satisfying Quality, Taliwang gancang, Service Profesional "

Simkuring miharep nu bakal percanten urang jeung proyek Anjeun tur bisa ngawangun hubungan langgeng panjang together.FIVE baja (Tianjin) tech CO., LTD mangrupakeun salah sahiji supplier paling percanten anjeun dina Cina!


WhatsApp Online Chat !