FAQ

29
Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami teu ukur mibanda pabrik urang sorangan tapi ogé boga saham di sababaraha usaha lianna.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

Sumuhun, upami dina  sampel  mangrupakeun sadia di stock

Dupi anjeun ngatur kiriman nu?

Yakin, urang kudu angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti parusahaan kapal paling sarta nawiskeun jasa profésional.

What is the time pangiriman?

Hal ieu dumasar kana ordo, ilaharna  15 - 20 poé  sanggeus narima titipan atawa L / C dina tetempoan.

Dupi anjeun gaduh kontrol kualitas?

Sumuhun, kami geus miboga  BV SGS  auténtikasi.

Naon istilah mayar anjeun?

100% irrevocable  L / C  dina tetempoan. Atawa  T / T , 30% sateuacanna, tur saimbang ngalawan salinan  B / L  dina 3-5 poé.

Will my windows and doors product damaged during the shipping process?

A:Don’t worry about this issue, we will packed well to keep the product safety ship to your job-site, item will be well packed in wooden frame, the glass packed with bubble firm and fill in the wood box, and we have the shipping insurance to double assistant .

What information is needed to order for my product?

A: It is important to have as much detailed information as possible. Proper measurements for sash/panel replacement, as well as your product series number are necessary for us to place an order for you. If needed, visual aides, such as emailing pictures of your product, can also be of assistance.

How long will it take to get my windows and doors product?

A:Factory mass production time will take 45 days after confirming your shop drawing, and the seaway shipping will take 40 days to your local port.


WhatsApp Online Chat !