FAQ

Anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

Kami teu ukur mibanda pabrik urang sorangan tapi ogé boga saham di sababaraha usaha lianna.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

Sumuhun, upami dina  sampel  mangrupakeun sadia di stock

Dupi anjeun ngatur kiriman nu?

Yakin, urang kudu angkutan barang forwarder permanén anu bisa mangtaun harga pangalusna ti parusahaan kapal paling sarta nawiskeun jasa profésional.

What is the time pangiriman?

Hal ieu dumasar kana ordo, ilaharna  15 - 20 poé  sanggeus narima titipan atawa L / C dina tetempoan.

Dupi anjeun gaduh kontrol kualitas?

Sumuhun, kami geus miboga  BV SGS  auténtikasi.

Naon istilah mayar anjeun?

100% irrevocable  L / C  dina tetempoan. Atawa  T / T , 30% sateuacanna, tur saimbang ngalawan salinan  B / L  dina 3-5 poé.


WhatsApp Online Chat !