FAQ

29
A jeni një fabrikë apo një kompani tregtare?

Ne jo vetëm kemi fabrikat tona, por edhe të ketë aksione në disa ndërmarrjeve të tjera.

A mund të japin mostra?

Po, në qoftë se  mostra  është në dispozicion në magazinë

A mund të organizojmë dërgesës?

Sure, ne kemi forwarder mallrave të përhershëm të cilët mund të fitojë çmimin më të mirë nga kompania më e anijeve dhe të ofrojmë shërbimin profesional.

Çfarë është koha e dorëzimit?

Ajo është e bazuar në mënyrë që, zakonisht  15 - 20 ditë  pas marrjes së depozitave ose L / C, në shikim.

A ju keni kontroll të cilësisë?

Po, ne kemi fituar  BV SGS  authentication.

Cilat janë kushtet tuaja të pagesës?

100% e pakthyeshëm  L / C  tek sytë. Ose  T / T , 30% paraprakisht, dhe bilanci kundër kopjes së  B / L  brenda 3-5 ditëve.

Will my windows and doors product damaged during the shipping process?

A:Don’t worry about this issue, we will packed well to keep the product safety ship to your job-site, item will be well packed in wooden frame, the glass packed with bubble firm and fill in the wood box, and we have the shipping insurance to double assistant .

What information is needed to order for my product?

A: It is important to have as much detailed information as possible. Proper measurements for sash/panel replacement, as well as your product series number are necessary for us to place an order for you. If needed, visual aides, such as emailing pictures of your product, can also be of assistance.

How long will it take to get my windows and doors product?

A:Factory mass production time will take 45 days after confirming your shop drawing, and the seaway shipping will take 40 days to your local port.


WhatsApp Online Chat !