Leave Your Message
01020304
29601

PSE PESË ÇELIK

Five Steel, ne jemi të përkushtuar të krijojmë mur me perde, dyer dhe dritare, balustrada si për përdorime rezidenciale ashtu edhe për ato komerciale. Five Steel gjithashtu zhvillon sisteme të reja bazuar në nevojat e tregut dhe të klientit, në mënyrë që të kënaqë nevojat e pamjes, performancës dhe cilësisë.

shikoni më shumë 6530fc21ew
0610v
2006
E themeluar në
03 pikë
100
+
Vendet bashkëpunuan
04q29
100000
+
Zona e fabrikës (㎡)
05 gz3
75000000
+
Prodhimi vjetor (USD)

produkteve

Procesi i personalizuar i shërbimit

07 yg3 07ino

HETIM

13jlu DIZAJN & QUOTEjzd

DIZAJN & CITA

08 mqz 08210

PARAPAGIM

09oqa 09isp

KONFIRMIMI I VIZATIMIT

FABRIKIMIcn6 FABRIKIMI 57g

FABRIKIMI

10fuw 10 w7 m

INSPEKTIMI

PAKETAhj7 PAKETAlco

PAKETA

115 në 11nvr

PAGESA E BILANCIT

12 pgp 122 v4

DORËZIMI

13jlu 1331o

SHËRBIMI I KLIENTIT

PROJEKTET

Rishikimet e klientëve

01020304

LAJMET E FUNDIT

Get A Free Quote

Get in touch with the team at Five Steel today to schedule your no-obligation consultation for all of your curtain wall system needs. Contact us to learn more or to Request a Free Estimate.