Најчесто поставувани прашања

Дали сте некоја фабрика или трговско друштво?

Ние не само што имаме свои фабрики, но, исто така, имаат акции во некои други претпријатија.

Може да ви обезбеди примероци?

Да, ако  примерокот  е на располагање во парк

Може да се организираме на пратката?

Секако, имаме постојано шпедитер кој може да се добие најдобра цена од повеќето бродска компанија и нудиме професионална услуга.

Што е време на испорака?

Тоа е врз основа на наредба, нормално  15 - 20 дена  по добивањето на депозит или L / C по видување.

Дали имате контрола на квалитетот?

Да, имаме стекнато  Б.В. SGS  автентикација.

Кои се вашите услови за плаќање?

100% неотповиклива  L / C  по видување. Или  T / T , 30% однапред и биланс против копија на  B / L  во рок од 3-5 дена.


WhatsApp Online Chat !