profil Lima baja

FIVE STEEL (TIANJIN) TECH CO., LTD dumunung ing Daqiuzhuang, Tianjin, kang basa produksi pipe gandheng paling gedhe ing taun world.After hard karya, kita wis kawangun pola investasi macem pembangunan, lan sesuai karo syarat industrialization anyar, kita wis diwenehi play full kaluwihan dhewe kanggo entuk ukuran, struktur, kualitas lan efficiency promosi sakabèhé.

Kita wis digawe investasi kanggo sawetara manufaktur steel pipe lan factory.We griya ijo tetanèn sing specialized ing sade pipe galvanized baja, steel pipe panas mbalek, greenhoues lan on.After sawetara taun pembangunan, kita wis bulid a long term

kerjasama karo pelanggan saka luwih saka 70 negara ing donya, kaya Kanada, Australia, Singapore, Thailand, Korea, Vietnam, Mexico, Chile, Peru, lan Selandia Anyar ing. Output taunan 0,70 yuta ton.

We nyedhiyani layanan siji-mandeg dagang, kalebu: desain, petik, pengawasan, packing, layang lan instalasi supaya kanggo nyukupi kabutuhan kita pelanggan.

We kudu akeh pengalaman banget staffs.Our tim technical nggabungke majeng teknologi kanggo nyedhiyani konsep designs lan project efisien solutions.And tenaga sales internasional kita bisa ngatasi pitakonan karo pelanggan knowledge.Our profesional bakal tansah bisa dianggep karo bab kita nepaki saben facet saka kabutuhan individu.

Our company tansah ngeyel ing kaslametané dening kualitas lan wis saya digawe inovasi ing Manajemen lan teknologi, lan kita wis diadegaké Manajemen ngelmu swara lan jaminan kualitas system.And kita tuju wis nggawe paling gambaran perusahaan kanggo customer karo "Best Price, Muasake Quality, Delivery Fast, Service Professional "

Kulo pengen sing bakal dipercaya kita karo proyèk lan kita bisa mbangun sesambetan langgeng dawa together.FIVE STEEL (TIANJIN) TECH CO., LTD iku salah siji saka supplier paling pitados ing China!


WhatsApp Online Chat !