FAQ

Apa sing pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita ora mung duwe pabrik kita dhewe nanging uga duwe Enggo bareng ing sawetara Enterprises liyane.

Bisa nyedhiyani conto?

Ya, yen  sampel  sumadhiya nèng Simpenan

Bisa ngatur pangiriman ing?

Manawa, kita duwe barang Forwarder permanen sing bisa gain rega paling saka perusahaan kapal paling lan kurban layanan profesional.

Apa wektu pangiriman?

Iku adhedhasar urutan, biasane  15 - 20 dina  sawise nampa simpenan utawa L / C ing ngarsane.

Aja duwe kontrol kualitas?

Ya, kita wis gained  BV SGS  bukti asli.

Apa sing istilah pembayaran?

100% irrevocable  L / C  ing ngarsane. Utawa  T / T , 30% advance, lan imbangan marang salinan  B / L  ing 3-5 dina.


WhatsApp Online Chat !