itulau-fa'ailoga

Tala Fou

puipui puipui i le lumana'i

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le atunuʻu ma le faʻavavevaveina o le taulaga, o le sefuluvalu tele na ofoina atu e "pipii i le pisinisi fou faʻatasi ma uiga Saina, faʻamatalaga, urbanization ma faʻatoʻaga faʻaonaponei", e faʻalauteleina ai le manaʻoga i totonu o le atunuʻu.puipui puipui masani . O se tasi lea o fa'amoemoega tele o le fa'a taulaga, lea o lo'o fa'amoemoeina o le "sefululua-lima-tausaga" vaitaimi o le a fa'atelevaveina ai le fa'agasologa o lo tatou fa'atūlagaina ma fa'alolotoina. O le a avea ma atina'e lelei mo se taimi umi o so'o se ituaiga olaga.

Untitled-2

Mai le vaʻaiga o le faʻaogaina o maketi, faʻatasi ai ma le televave o le alualu i luma o Urbanization i Saina, o se numera tele o fale tetele lautele, fale faʻapisinisi ma fale maualuluga fale nofomau ua faʻaalia, o se mafuaʻaga taua lea mo le televave o le faʻatupulaia o le manaʻoga. mofale puipui puipui i Saina i tausaga talu ai nei. Mai le pa puipui puipui fa'amaumauga i le 2013, o fale fa'apisinisi na fa'atatau i le tele o le aofa'i o le aofa'i o puipui puipui i Saina, e tusa ma le 66.80%; Sosoo ai ma fale faitele, e tusa ma le 30.10%; O fale maualuluga o lo'o fa'amauina mo le vaega aupito itiiti, pe a ma le 3.1 pasene.
Mai le vaaiga o le gafatia o maketi, ona o le feteenaiga i le va o le fausiaina o le taulaga o loʻo nofoia fanua faʻatoʻaga ma faʻamautinoa le faʻateleina o le saogalemu o meaʻai, o fanua avanoa i le taulaga, aemaise lava i le gataifale atiaʻe, ua oʻo i lona tapulaʻa, e maualuga ma maualuga-maualuga- fale maualuluga o le filifiliga sili lea, mapuipui pupuni tioata apogaleveleve o le fausaga sili ona puipuia fafo o fale maualuluga. E le gata i lea, o Saina o le atunuʻu e sili ona toʻatele o fale maualuluga maualuluga o loʻo fausia ma fuafua e fausia. Ole numera o fale i luga ole 150 mita o loʻo fausia ma fuafua e fausia e tusa ma le 41.40% o le lalolagi, ma le numera o fale i luga ole 200 mita e faʻatatau i le 48.50% o le lalolagi, lea o le a faʻalauteleina ai le atinaʻeina o fale puipui puipui.

Mai le va'aiga o faiga fa'atauva'a fa'atauva'a, fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le fa'atupula'ia o le pa puipui puipui i Saina, o le tauvaga i totonu o le alamanuia ua fa'ateleina ma sili atu le malosi. Pa puipui ala tuputupu aʻe ala e mai le tulituliloaina o fua i le tulituliloaina o faamanuiaga atoatoa. Tau e le o toe na o le faasino igoa tauva o pisinisi puipui puipui, o le tauvaga i le alamanuia o le a sili atu ma sili atu agai i le atinae o auaunaga lelei, inisinia mamanu tomai, pulega ma le gafatia fou. I le taimi lava e tasi, ina ia tausisia le atinaʻe o le fausiaina o le atunuʻu o le malosi ma le atamaipupuni tioata tioata , o le a sili atu le gauai atu o le fale puipui puipui i le faʻaogaina o le faʻasaoina o le malosi o le siʻosiʻomaga ma tekinolosi maualuga i le lumanaʻi. I le faagasologa o suʻesuʻega ma suʻesuʻega i luga o le siʻosiʻomaga e faʻavae i luga o puipuiga fou o le siosiomaga ma mea e faʻasaoina ai le malosi, lea o le a pulea i totonu o le tele o le faʻaaogaina o le malosi.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leIpu


Taimi meli: Aukuso-25-2023
WhatsApp Online Chat!