ʻaoʻao-banner

Nūhou

Nā Pōmaikaʻi o nā kukui no kou mau hale pā pale

Hiki i nā skylights ke hāʻawi i kahi hiʻohiʻona nani no ka loko ohale pā pale i kēia mau lā, no kēia mau puka makani he mea kūpono ia no nā wahi ākea ākea a hiki i ka mālamalama kūlohelohe i nā wahi keʻena, nā wahi kūʻai a me nā wahi ākea ʻē aʻe. ʻIke paha ʻoe i ke kumu e hoʻohana ai i nā skylights no kāu mau hale pā pale?

ʻōnaehana pale pale alumini

1. Hoemi i ka hoohana ikehu
Wahi a ka US Energy Information Administration, ua helu ʻia nā kukui ʻoihana a me nā hale noho ma kahi o 10 pakeneka o ka uila i hoʻohana ʻia ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa i ka makahiki 2016. Hiki i nā Skylights ke hōʻemi i ka nui o kāu ʻoihana e hoʻolilo ai i nā kukui ma ka hoʻololi ʻana i nā kumu kukui artificial me ke kukui kūlohelohe i hana ʻia. e ka la. Hiki i kēia ke hopena i nā bila pono haʻahaʻa a me kahi kapuaʻi kalapona i hoʻemi ʻia no kāu ʻoihana i ka wā lōʻihi.
2. Hoʻonui i ka Huahana
Ua hōʻike nā haʻawina i kēlāpaia pale aniani hiki ke hana i ke kukui maoli e komo i loko o ka hale e loaʻa ka hopena maikaʻi i ka makaʻala a me ka hiki ke hana pono i nā hana. Hiki i nā Skylights ke ʻae i nā limahana e hauʻoli i kēia mau pōmaikaʻi a puni ka lā ʻoihana, e ʻae ana i kāu hui e hoʻokō i ka morale i hoʻonui ʻia i waena o kāu mau limahana koʻikoʻi. Hiki i kēia ke unuhi pololei i ka ʻoihana ʻoi aku ka nui e hiki ke hoʻopilikia nui i ka pae kālā o kāu ʻoihana.

3. Ola Ola
Wahi a nā noiʻi noiʻi lapaʻau, hiki i ka lōʻihi o ka ʻike ʻana i nā kukui artificial ke hoʻonui i ke kaumaha kino a alakaʻi i ke kūkulu ʻana i nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe o cortisol i loko o ke koko. Ua hoʻopili ʻia nā pae cortisol nui i ka ʻelemakule mua, ka luhi, nāwaliwali o nā ʻiʻo, nā iwi iwi, a me nā ʻano pilikia like ʻole a me ka noʻonoʻo. Ma ia mea,hoʻolālā pā pākū houhiki ke kōkua i nā limahana e loaʻa i ka nui o ka mālamalama maoli hiki ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ko lākou olakino maʻamau i kēia manawa a i ka wā e hiki mai ana.

4. He Kaiapuni o loko o ka loko
Hiki i nā Skylights ke hoʻonui i ke ʻano o kāu mau hale a hoʻonui i kā lākou noi no nā limahana limahana, nā mea kūʻai aku, a me nā lālā o ka lehulehu. ʻOi aku ka maikaʻi o ka hoʻolālā pā pale o kēia wā e kōkua iā ʻoe e hoʻoholo i ke ala kūpono loa e hoʻonui ai i ke kukui kūlohelohe i loaʻa i kāu mau keʻena. Hiki i kēia ke kōkua iā ʻoe e hoʻokō i nā hopena maikaʻi loa me nā kukui uila i kāu mau keʻena keʻena a i ʻole nā ​​wahi kūʻai kūʻai.

 

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

NINAU ANO
  • * CAPTCHA:E ʻoluʻolu e koho i kaKi


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-10-2023
WhatsApp Online Chat !